Emilsetta går mot ljusare tider, våren närmar sig !

Ja det är ju svårt att undgå att den populäraste bloggen på tjugohundra talet har varit inaktiv de senaste två veckorna. Så detta inlägget är väl inte helt meningsslös men lite av en utfyllnad och kanske lite uppdatering faktists.


Grabbarna i Emilsetta har haft ett omedvetet break från varandra. På grund av att folk har haft olika förhinder. Två av grabbarna var i sälen Tandådalen föra helgen och hade en overhört trevlig weekend men fint väder och en trevlig afterski. En av herrarna har haft näsan ner i teoriboken en heldel den senaste tiden. Men efter måndagen har den näsan mest tittat ut över landsväggarna efter att han klarade teorin och där med körkortet, ett STORT jävla GRATTIS !! Nånting annat som ska uppmärkassammas är att en av medlemmarna i Emilsetta gjorde sin riktig krog debutt i går (fredag) på Frimis där det var ett väldigt hålligång med Maskinen i fokus. Jag hoppas ni gör som han och får uppögonen för den fantastiska gruppen Maskinen.


Peace out and suit up
Buffalo Blues, Pengar, Kärlek vid sista ögonkastet !

___________________
Kådnamn: Chewbacca

Kommentarer
Postat av: Axel

Grattis till körkortet matte :P

2010-02-13 @ 19:59:55
Postat av: Obi-wan Kenobi

Vi måste nu alla få upp våra näsor för fler äventyr och mer skrivande i bloggen. Alla går vi i svackor. Du är underbar Chewbacca!

2010-02-14 @ 21:48:20
URL: http://emilsetta.blogg.se/
Postat av: Yoda

Chewbacca räddar oss från torkan med sina läten!

2010-02-18 @ 00:13:32
URL: http://emilsetta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0