Mormor häng !?!?!



Som det fram gick i inlägget innan så var Emilsetta bjudna på fest hos flodhästens (C Wreeth) mormor, tyvär kunde inte mormor vara närvarande. Men som ända medlemen i Emilsetta så stannade jag kvar lite extra medans de andra medlemarna var hungriga och begavsig på matuppfärd. Men jag ville inte förstöra den trevliga stämningen som jag och mitt umgänge hade vid middagsmatbordet. Jag stannade kvar ända tills jag mer eller mindra vart utkastad av barnbarnet som kände att ögonlocken var alldeles för tunga och hon ville be ge sig under täcket för att få sömn och ro i sin själ. Men kvällen var inte slut där, för magen va inte nöjd med bara alkohoool den ville ha en fin crispy chicken meal från Burger King så jag och vår trogna vän Fransson och ett bar B-rudar från mormor hänget tog oss ditt. Väl där "bytte" jag och Fransson upp oss till ett par B-rudar födda 85 från Linde som var inehavare av en hel del alkohol i blodet. Dem var väldigt trevliga och delade med sig av sitt ganska tråkiga och menningslösa liv, men gentelemen som vi är sitter vi kvar i en halv timma och lyssnar och roar oss. Efter dä besöket tog dock kvällen slut mer eller mindre, men slutet gott allting gott :) !

Lite bilder från kvällen finns på den underbara och framgångsrika fotobloggen http://mrsidh.blogg.se/

Peace & Love från miig

______________________________
Kådnamn: kan tyvär inte avslöja dä

where is my captain?

FLODHÄSTEN STYR!!! och det var en felsväng, FAN! nej skojja bara gumman det var en raksväng. trevligt varte i alla fall ibland eller? emilsetta har det alltid bra och vi är fan fantastiskt snygga. fast ibland ser vi lite uvecklingsförsörda ut vilket är sött dock. varför tappa vi alla pommes på gatan? helvete, matte tänker syndiga tankar. vem fan är valen`? och vad äre frågan om egentligen? prom. lawrence. när pappa betalar får man ligga fint. jesus doesen't want us det ska gudarna veta//
________________________________
kådnamn: ertvådetvå

MAT, TINA, KÖTTFÄRS!

I EmilsEtta äter vi oerhört mycket, nästan hela tiden. Yoda är oftast våran kock, och en suverän sådan. Men här är Världens bästa tips (som Windu visat) på hur du ska tina köttfärs. Du lägger köttfärsen i en påse så den blir helt vatten tät, sedan lägger du påsen med kött färsen i en bunke med varmt vatten, låter det rinna varm vatten i bunken. Och efter ca 10 minuter har du upp tinad köttfärs, bara att börja experimentera din nästa måltid.

Vi kommer också lägga upp några riktigt bra recept som vilken människa i hela världen kan tillaga (dock inte Obi-wan Kenobi).
___________________________
Kådnamn: Yoda, Obi-wan Kenobi♥

Svart, vitt och lite rött

Jahaja, Ni kanske tycker det är för lite uppdateringar, men vi har fullt upp faktiskt. Men som ni kanske har sett så har vi en ny "HEADER" och ja visst är den fantastisk, men den ska piffas upp lite ytligare nån dag innan helvetet fryser till is.

Peace out and up, so do down and to the right, maybe to the left if the sun is shining!
_____________________
Kådnamn:Obi-wan Kenobi

Två myndiga i teamet!

Torbjörn Jonsson.

Nu har fem av sex members samlats i Emilsetta för att träffas och umgås med varandra. Vi har nyss avnjutit det senaste avsnittet av 'I en annan del av köping' vi har snackat och kommit fram till att vi ska skicka en skriftlig förfrågan till Tobbe och fråga om han vill joina våran klan. Tidigare i dag har fyra av sex plus toffeln suttit på Oleary's och ätit en underbart dyr hamburgertalrik den myndigfyllde beställde in en Heiniken medans dem andra fyra snutta på varsin cola.
Grattis till de två bästa och snyggaste medlemmarna av dem alla, dem är verkligen värda att fylla i Januari !!
(Vi är väldigt glada att vår debutant på krogen slutade i succé genom en dyng fylla, utkastning och ett par hundra kronor fattigare)
___________________________________________
Kådnamn: Chewbacca, Windu, Jar Jar, Yoda & R2D2

Blommor, bin och gröna fingrar


WADDAP PLANTARN!
EmilsEtta ska härmed få en ny kamrat i ett hörn. Vi döpte han nyss till Jens. (Jens är han i duschen i bilden ovan)
P.S Ikväll ska vi ha blogg möte.
____________________________________
Kådnamn: Yoda, Windu & Obi-Wan Kenobi♥♥

Morgan is DÖD!!!

Morgan har satt sin sista potatis!
Nu ska aset ut, godnatt!
Carpe diem♥
___________________________________________
Kådnamn: Yoda, Obi-wan Kenobi, Windu AND Jar Jar.

Captain Morgan, Chewbacca kuk AND MADONNA!!!

En timmas prommenix till en liten kiosk för att Windu var lite snask sugen. Så hans trogna dudes hängde på hela vägen trots kylan och onda fötter. Men nu börjar uppvärmningen med lite morgan och madonna, aka M&M ;)

P.S Igår tog vi kort på Chewbaccas intima delar! (Bilden ovan)
_________________________________________
Kådnamn: Yoda, Jar Jar, Windu, Obi-Wan Kenobi ♥

May the force be with you!


Nu har X antal människor frågat vilka det är som skriver på på denna blogg, och ja menar det är ju inte alls jobbigt när folk skriver, nej as roligt, verkligen skit kul...(eller)? Nåt som är kul och jätte skumt är att vi hade 60 läsare efter bara några timmar igår, och dom värkar kika in idag med!

EmilsEtta members ↓
:Yoda
:Obi-Wan Kenobi
:R2D2
:Jar Jar
:Chewbacca
:Windu
______________________
Kådnamn: Obi-Wan Kenobi

Igår, Inatt, Imorse?

Stiliga pojkarnas första bilder ska upp. Ingen av oss orkar skriva nåt,
så vi bjuder på lite bilder istl! (bilden är från igår) :/ haha
Kådnam: Obi-Wan Kenobi
Stiliga pojkarnas första bilder ska upp.  Ingen av oss orkar skriva nåt, så vi bjuder på lite bilder istl!  Kådnam - Obi-Wan Kanobi

hon förstår inte och det är ok men det var rosa dock oklart btw

jaha då vare dags igen det har gått fett med år japp jag har fått med fått lite mera skägg och hår. vi lovar att han kommer vara naken, och dom bor i ett kollektiv, 18 års fest. underbar kväll, matte och olle är söta framförallt. vi behövber bilder hoppas det kommer snart.
sunday bloody sunday
tårta snart, utam pepparkaksdeg dock även om det är lite gott ibland sådär
kådnamn: R2D2 peace !!! det ska gudarna veta

ALKOHOL-ARMSVETT-RAPPAKALJA

Stiliga pojkarnas första inlägg, vår nykterhet lider mot sitt slut, då vi shottat alkoholiska drycker i snart en timma. Bilder och en update kommer ske imorgon ca 60 min efter vi vaknat!!!
/ Kådnam (vi är för många, och har inte kommit på alla än).

RSS 2.0